Demo hos Maj-Lis...

På lördag den 27/2 ska jag ha demo hos Maj-Lis i Motala kl 15.

Påsklotteri!

Lotteriet är för värdinnor under v 13-14. På demo kvällen ringer man in till någon på HK och värdinnan väljer ett nummer mellan 1 och 200 och får någon ENJO-produkt i vinst. Kanon kul! Vinsterna är produkter värda mellan 69 och 699kr.
Fönstertvättare 28cm
Polerduk large
Dammduk
Glasögonduk 2-pack
Kökssvamp
En olivtvål 2x100gr

Så boka en demo redan nu!

Demo hos Helene...

3/3 kl 19:00 är det demo hos Helene i Eksjö.

Demo hos Ann-Christine...

Var hemma hos Ann-Christine och demade för Gisela och Monica. Det blev riktigt lyckat och jag väckte intresse.

Tjäna på att ha demo!

Som en liten extra morot bjuder vi nu värdinnorna som bokar demo i februari på en torkduk och en olivtvål utan extra kostnad!
Torkduken kan användas till att torka upp överblivet vatten efter kökshandsken men även som disktrasa att torka av bordet med.
Olivtvålen används till att renköra dukar och handskar men går även att ta bort fläckar med på allt möjligt och rengöra händerna med. Suverän att ta bort oljiga fläckar tillsammans med kökshandsken och städhandske duo.

Enjo-kväll!

Torsdagen den 15/4 blir det ENJO-kväll i Tabernaklet i Nässjö kl 19:00. Det bjuds på trevligt umgänge, förtäring, gratislotteri, kvällens erbjudande och ett aktuellt föredrag av Tommy från huvudkontoret.
Om du tar med dej en vän så får båda två en present.
Varmt välkomna!

Demo hos Ulrika...

Den 4/3 kl 17:30 blir det demo Hos Ulrika Lövgren i Nässjö.

Vilka fördelar har ENJO?

Den unika prisbelönta ENJO fiberteknologin kan minska din genomsnittliga städningstid med mer än 50% ... ENJO fibrer rengör enkelt med endast hjälp av kallt vatten. Inget behov av att använda olika kemikalier - Du behöver inte skölja.

På några minuter ditt hem är skinande rent!

Vårt senaste tillskott till vår ständigt växande portfölj av produkter att erbjuda våra kunder är ett fantastiskt nytt sätt att hålla ditt kök eller badrum som nytt utan användning av starka kemikalier.

Du kan...

  • Spara pengar
  • Få bättre resultat
  • Spara tid
  • Skapa en säkrare och heathier hem
  • Skydda miljön.

ENJO fiberteknologi är utformad för att rengöra med bara vatten, utan kemikalier. Varje ENJO hushåll förhindrar 28 liter kemikalier (storleken på det genomsnittliga sopkärlet) från att hamna i våra vattendrag och 60 plastflaskor bränns eller gå till deponier varje år.

Över 150 kemikalier som i genomsnitt finns hemmet har kopplats till allergier, fosterskador och psykiska avvikelser. Antalet nya fall av astma varje år är nu tre till fyra gånger högre hos vuxna och sex gånger högre hos barn än för 25 år sedan. En ny studie av luftvägsproblem bland barn har visat klart samband mellan andningsproblem och moderns användning av en rad gemensamma kemiska produkter.

Så om du vill ha ett bättre, säkrare och billigare sätt att städa ditt hus som också sparar tid - kolla in det nya sortimentet av ENJO produkter.
www.enjo.net

RSS 2.0