Fullt i veckan!

Jag är för tillfället nere i Alingsås på besök och har passat på att hålla alla 4 demo hos Doris Augustsson och Ulrika Persson. Det har varit mycket uppskattat. Att spontant bara ta sej en demo när tiden tillåter och få se alla fördelar som ENJO kan erbjuda är helt rätt.
Sedan kan vi köra direktleverans så att alla får sina saker hem till sej.
Sommarerbjudandena har gått hem. Jag har sålt 3 köksset redan!

Sommarerbjudanden!

Tänkte lägga ut information om två sommarerbjudanden som ENJO har.
Det ena gäller ett köksset med en kökshandduk, en torkduk kök medium, en kökssvamp och en liten tvål för 399kr.
Det andra gäller ett bilset med en blå bilhandske och en matchande torkduk ute för 399kr.
Erbjudandena gäller t.o.m. 31/8 -10.

Gör era beställningar i meddelanden så tar jag kontakt med er.
Kökshandduk, torkduk kök medium, kökssvamp, liten tvål 399krBlå bilhandske med matchande torkduk ute.

Rent med bara vatten!

Nu har vi städat hela lägenheten och moppat med ENJO-moppen. Helt otroligt vad rent det känns i luften efteråt! Det luktar rent, dvs ingenting och golvet känns så fräscht!!
Vi var på säljmöte i Tranås igår. Det var sommaravslutning så vi bowlade och åt taccos! Tommy från huvudkontoret var på besök och han berättade lite om bakteriemätning efter traditionell städning och efter att ha städat med ENJO. Först lade testpersonen köttfärs och potatisskal på en köksbänk och mätte bakteriehalten. Det var över 2000 enheter. Efter det rengjorde han diskbänken med ajax och vettexduk och mätte igen. Då var värdet nere på 700 enheter. För att en yta ska kallas ren ska värdet ligga på runt 200 enheter. Efter det lade han återigen köttfärs på köksbänken och rengjorde därefter med ENJO diskduk och vatten och torkade tort med torkduk kök. Han mätte igen och den här gången låg värdet på 11 enheter!!!!! Snacka om att ENJO städar renare!
Jag rengjorde mina täckglas till akvariet som var fulla med alger och kalk med badrumsduken och vatten. Det gick bort utan problem och glasen blev genomskinliga och blanka när jag torkade tort med torkduk bad. Slippa använda ättika som stinker och vara noggrann med att skölja så att det inte kommer något i akvarievattnet.
Det är så bra grejer att man blir förvånad varje gång man använder dom.

VÄRLDSMILJÖDAGEN 5/6

Om du bokar in en demo till lördagen 5/6 så får både du som värdinna och alla dina gäster varsin blå bilhandske oavsett om man beställer eller inte!
Ett toppenerbjudande du bara inte får missa!

RSS 2.0