Påminner om Påsklotteriet med garanterad vinst!!

Vecka 13 och 14, dvs 25/3 till 7/4 kan du som värdinna på en demo vara med i ENJOs värdinnelotteri och vinna GARANTERAD vinst ur vårt sortiment!
Vinsternas värde ligger mellan 169kr och 739kr och består av följande produkter: fönstertvättaren, polerhandske, glasögonduk 2-pack, frukt- och grönsaksduk, ansiktshandske och badrumssvamp. (Bifogar bilder nedan)
 

Ta chansen och bjud in dina vänner och grannar på en miljöstädkurs lagom till vårstädningen! Det kan passa bra med en plusstäddemo där jag visar fönsterputs, polering och damning plus golvstativet. Vi har sänkt priset på vårt golvstativset. Ett set med 2 dukar kostar nu endast 1495, du sparar 422kr, och med 3 dukar 1895, du sparar 551kr!

Ta kontakt med mej för att boka in ett datum. 073-6265598 eller [email protected]

Mvh Linda

Påsklotteri med garanterad vinst!!

Vecka 13 och 14, dvs veckan före och efter påsk, så är det påsklotteri där värden eller värdinnan vinner en garanterad vinst.
Tänk ut ett tal mellan 1 och 200 så ringer jag under demon och kollar vad du vunnit.
Boka in en demo så kan du också ta del av vinsten!!
 

Månades produkt!

Nu när vårsolen börjar skina kan det börja klia i fingrarna att göra rent utemöbler, verandan, staket, grindstolpar, gravstenar, grillgaller mm...
Då har ENJO ett perfekt erbjudande. Under mars kan du köpa utehandsken till 20% rabatt!
Du betalar bara 279kr, du sparar 70kr!
Ta kontakt med mej för en beställning: [email protected].
 
Här kommer några exempelbilder på vad den kan åstadkomma:

Vårens nyheter!

Sedan 1/3 kan ni nu beställa 2-pack ögonpads för 129kr! Perfekt att ha med i neccesären och att hänga på en krok i badrummet. De är tunna rundlar som torkar fort och som tar bort smink och till och med vattenfast mascara på ett ögonblick.
Ta kontakt med mej för en beställning: [email protected]
 
Till köket kommer det en rengöringsduk som bara har fibrer på en sida vilket gör att även den torkar fortare. Den är idealisk att komma ner med i trånga utrymmen och är större än diskduken till ytan.
Här är ett exempel på hur den ser ut.
Kontakta mej för en beställning. Jag beställer i slutet av mars.
.
 
 

RSS 2.0