Tre nya demon!

Vecka 24 blir det fullt upp för då blir det tre demodagar i rad. Tisdag 15 hos Sofi Carlström, onsdag 16 hos Berit Kulborg och torsdag 17 hos Anna-Maj Persson.
Tre stycken kök/bad/golv demon.
Veckan efter det blir det ytterligare 4 demon då jag ska till Alingsås och hålla alla delbitar i miljöstädkursen hos Doris Augustsson. Det ska bli riktigt skoj!

Fredag 28/5 fönster/damm demo i Anneberg

På fredag ska jag ha en fönsterputsdemo i ABC Annebergs Bibel Center. Vi ska tvätta fönstrena och då passar jag på att genomföra en demo för alla som ska hjälpa till. Då får dom samtidigt se hur effektiv ENJOs fönstertvättare är och förhoppningsvis kan jag få några extra demon bokade i sommar. Då jag själv ska vara värdinna ger jag erbjudande till den som bokar en demo den kvällen att få fläckborttagningsduken.
Varmt välkomna!

Lyckad medverkan på marknaden i Nässjö!

Det gick strålande! Vi fick inte en droppe regn på oss mellan 11 och 16 som vi stog och demonstrerade köksfibern. Vi fick 5 stycken som blev intresserade av att ha en demo i sommar. Här kommer några bilder ifrån dagen. Enjoy!

Här står Lena klar att visa vad ENJO är Jag står framför roll-upen redo att visa ENJO Jag pratar om hur köksfibern plockar upp fett. Lena pratar för fler människor Lena pratar om hur bra ENJO ärFolk får prova själva hur handksen och fibrerna fungerar. Jag tog på mej kökshandsken och demonstrerade för folk hur köksfibern fungerar. Här står vi på marknaden i Nässjö och visar vad ENJO är för något.


Certifierad miljörådgivare!

Jag har nu gjort mina demonstrationer för grundkursen och påbyggnadskursen så nu kan jag kalla mej för certifierad Miljörådgivare för ENJO.

Vårmarknad i Nässjö 14/5!

Vi kommer att stå med ett bord på marknaden i Nässjö nu på fredag mellan kl 11 och 14. Då är ni hjärtligt välkomna att komma och titta vad vi har att erbjuda och boka demon. Om ni bokar en demo på fredag så får ni en fläckborttagningsduk!

Bokningsgåva under sommaren!

Om du bokar en demo under sommaren mellan maj och augusti får du en fläckborttagningsduk utan kostnad tillsammans med din beställning. Nu är det läge att börja träffas och ha trevliga demon tillsammans. Samla ett gäng och ha spademo på verandan eller varför inte ha en killkväll och tvätta bilen!

Fredag 8/5 kl 19 grunddemo hos Angelina

Då blir det kök bad och golv demonstration. Tänk att smidigt rengöra både köket, badrummet och golvet med bara vatten och fiber! Kom så får ni se hur det går till!
Om ni bokar en demo på fredag får ni en fläckborttagningsduk!

RSS 2.0