Miljöaktivitet under Mars!

Under mars har vi miljöaktivitetskampanj!
Om du bestämmer dej för att gå kursen för att bli miljörådgivare får du en bonus i form av ENJOs nya spasortiment värde 1000kr utan extra kostnad utöver säljväskan värd 10.000kr! I det ingår duschkräm/shampo, body lotion, fotkräm, handkräm och energi gel.
Ta chansen att göra en miljöinsats och hjälp oss att sprida budskapet vidare på höglandet!

Jessica Friberg kan komma till Nässjö dagtid 3/3, 9/3, 10/3 eller 16/3 kvällstid 23/3 under mars och informerar om hur man går till väga för att bli en miljörådgivare. Det finns ett intresse här i trakten om att göra något för miljön och detta är ett sätt att göra en insats. Vi känner alla olika människor och kan tillsammans täcka in Nässjö med omnejd!
Hjälp oss och bli rikligt belönad både i uppskattning och självkänsla!
Ta kontakt med mej på [email protected] så får du mer information.

Året börjar svagt

Det har varit tunnt med bokningar nu i Januari vilket är lite synd. Ingen fick chansen att vinna i värdinnelotteriet trots att det var så fina priser. Ni får ta chansen till Påsk då vi återkommer med ännu ett värdinnelotteri. Det är garanterad vinst om man har en demo under vecka 16-17. Boka in det redan nu så har du något riktigt roligt att se fram emot!

Annars får jag tacka mina värdinnor för det gångna året. Jag har träffat många nya spännande människor och fått tala om hur bra ENJOs produkter verkligen är. Under detta året hoppas jag på att vi fortsätter att sprida informationen vidare över höglandet. Vi ska tillsammans bilda en bas för ENJO här!

Hoppas att vi ses fler gånger under 2011!

RSS 2.0