Utedemo hos mej söndag 22/5 kl 14:00

Ni är varmt välkomna hem till mej på utedemo på söndag. Då visar jag hur man tvättar bilen med bara bilhandske och vatten och vi rengör en garageport, en dörrlist och ett grillgaller mm. Ta gärna med er om ni har någon smutsig utestol eller träföremål som behöver rengöras.
Jag bjuder på fika i det gröna och vi får en trevlig söndag i solskenet!
Jag kommer att lotta ut vem som blir värdinna så har alla chansen att få ta del av värdinneerbjudandena.
Om alla tar med sej en vän så blir vi riktigt många. Självfallet ska karlarna komma och kolla!
Queckfeldtsgatan 37 i Nässjö.

Erbjudandet på utehandsken gäller fortfarande: Om du köper en utehandske för 329kr så får du en stor tvål på köpet.
Till den som bokar ett demo under maj så ger jag en ENJO-diskborste som tack. Den är bra att ta bort fastbränd sås med i kastruller och att rengöra smala springor på verandan med.


Förbokning av junidemo

Om du bokar en demo i juni nu så får du en ansiktsduk och en handkräm. Ta chansen att få prova på hur bra ENJOs handkräm är.
Det är perfekt att ha ett demo under sommaren. Tänk att sitta ute i trädgården och ha spademo, bada fotbad och fika i sommarsolen.
Eller så kan man ha ett utedemo och tvätta bilen. Efteråt kan man grilla och ha en trevlig stund tillsammans.
hör av dej till [email protected] så bokar vi in ett datum i juni.


En gåva för kort varsel!

Jag har en liten present i form av en ENJO-diskborste till den som bokar ett demo under maj. Den är perfekt till att ta bort fastbränd sås i kastruller med. Den fungerar även bra att ta bort svarta prickar i smalare springor på uteterassen eller verandan med.

Nu är det perfekt tid att fortsätta städkursen och ha ett fönsterdemo när vårsolen börjar lysa in genom rutan.
Samla ihop ett gäng och hjälps åt att putsa rutorna. Det går snabbare, det blir inga ränder eftersom gummibladet är styckljutet och det blir rent. Den går även att koppla på teleskopskaftet så att man kommer åt högt sittande fönster utan att kliva på stegar. Kontakta mej på [email protected]

RSS 2.0