ENJO-kväll i Vetlanda och Tranås!

Jag vill passa på att bjuda in dej till en ENJO-kväll i Vetlanda onsdag 19/10 kl 19. Vi ska vara i IOGT/NTO's lokaler på Kullagatan 8.
Under kvällen bjuder vi på ostbricka och cider, någon från huvudkontoret håller föredrag och ni får känna på hela produktsortimentet.
Bokningspresent

En Klädvårdshandske utan kostnad till de som bokar Demo på ENJO-kvällen!


Kvällens erbjudande:
Denna gång är det ett städset med Städhandske + Torkduk städ
värd 580 kr till specialpris :
Endast 300 kr!
Detta pris gäller endast den 19/10 (alt. 20/10 i Tranås).


En present till alla!

Varje gäst får välja på gul orange eller grön duk.
Gästerna kan polera, damma eller rengöra. Den som dessutom tar med sej en gäst som inte varit på ENJO-kväll innan får alla tre dukarna!


Vi kommer att ha en likadan kväll i Tranås torsdag 20/10 kl 19 i Brunnsparkskyrkan (ingång från Storgatan). Så ni som har närmare till Tranås är välkomna dit!

Hoppas att vi ses på ett eller annat sätt!
Mvh Linda

Höstens nyheter!

Nu när hösten är här så är det dags att dra ihop gäster till ett extra Nyhetsdemo där jag kommer att visa både ny Ansiktshandske, Kroppshandske och ett nytt Duschschampo från ENJO. Ni som älskar ENJO och som gärna vill
se nyheterna först...passa på!

Den nya kroppsfibern (den randiga) är ännu mjukare och skonsammare än förut. Den tar dessutom ännu effektivare bort smink.


Den kombinerade schampoo/duschgelen har fått en doft av ros och viol. Den innehåller som tidigare maskrosolja som är bra mot mjäll.

RSS 2.0