Kattutställning i Sävsjö!

Jag åkte till kattutställningen i Sävsjö för att visa att det är smidigt att städa med ENJO när man har katt.
Här är ett par bilder.

Det första jag fick göra var att torka upp kladdig saft från bordet jag skulle få använda. Det gick jättesmidigt och arrangören som såg på blev imponerad.
Jag var välkommen att komma på kattutställningen i Eksjö ishall i maj sa han.

Lite bilder från ENJO-kvällen!

Tänkte lägga upp lite bilder från ENJO-kvällen.
tittar på produktbordet tittar i katalogen alla lyssnar på Jessica
Det är en bra lokal som vi kommer att använda även i framtiden. Återkommande ENJO-kvällar planeras. Kanske kommer vi även annordna en Homepartymässa i lokalen till våren.

Julklappserbjudanden!

Jag skickar nu ut det aktuella Julklappserbjudandet. Det gäller tre olika små set som kan vara perfekta, miljövänliga julklappar iår!
Det är ett till bilen, ett till köket och ett till kroppen.
tre set inför julen
Det kan ni beställa under hela november och december.

Om ni bestämmer er nu i oktober för att ha en Julstuge-demo i december så får ni även en städhandske duo i julklapp helt utan kostnad! Ni får dessutom 5 inbjudningskort som har en värdekupong som ger 100kr i rabatt på en Energy gel (ord. pris 189kr)! Den säljs annars inte i sverige för närvarande så det är ett unikt tillfälle.


Om ni vill vara med i värdinnelotteriet dom två första veckorna i januari så går det oxå bra. Man får en garanterad vinst ur sortimentet.


Dom två sista veckorna i januari så får man en damhandske, om man bestämmer sej nu i november.


Skriv gärna till mej om ni är intresserade så bokar vi in ett demo. [email protected]

Jag ska ha julstuga hos mej 27/11 och 4/12 kl 15!

27/11 -10 och 4/12 -10 Julstuga hos mej!

Kl 15 27/11 och 4/12 ska jag ha julstuga hemma hos mej. Vi ska mysa med ljus, pepparkakor och glögg. Det blir tema spa med fotbad och mysig musik. Dessutom får ni se kvällens julerbjudande som är perfekta julklappstips.
tre set inför julen

När du köper någon slags fiber under kvällen får du möjlighet att köpa Energy gel 100kr billigare (ord. pris 189kr)
Tag med egen fotbalja!
Hjärtligt välkomna!

Fullt upp i oktober!

Snacka om att det blir mycket att göra i oktober. Jag har 5 inbokade demon på två veckor och förhoppningsvis leder dom till fler i november. Det börjar likna Juni då jag hade min rekordförsäljning för iår! Och de värdinnor jag har nu i oktober är alla intresserade av produkterna. En har tillochmed egen städfirma med miljöinrikting. En av värdinnorna har även tänkt att gå miljörådgivarkursen till våren så då kanske jag får en rekryt. Det börjar arta sej nu!

Min julstuga kommer också att bli kanon. Lördagen den 27/11 kl 15 är ni välkomna hem till mej på Queckfeldtsgatan 37 på glögg, pepparkakor och spa-demo.

RSS 2.0