ENJO på kattutställning i Eksjö 7-8/5

Vi kommer att stå på Dackekattens kattutställning i Eksjö ishall lördag och söndag 7-8/5. Då är ni välkomna att komma dit och hälsa på. Vi kommer att ha mässerbjudande och lotteri på plats och kommer även att sälja bland annat klädvårdshandskar, boka demon och ta upp beställningar. Mer information om utställningen hittar du på: http://dackekatten.se/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=39&Itemid=74 .

Bli återförsäljare för ENJO!

Miljörådgivarutbildningen har gjorts om. Numera ska man genomföra 4 demon på 4 veckor och får en väska med innehåll värt 5500kr. Redan efter att man jobbat av dessa 5500kr så börjar man att tjäna pengar! Under miljöaktiviteten får dina vänner lära sej miljöstäd samtidigt som du provar på att vara återförsäljare av ENJO's produkter. Därefter är du fri att välja om du vill fortsätta eller inte.
Gör en miljöinsats där du bor. Vi behöver bli fler som kan hjälpas åt att informera Nässjö med omnejd om hur bra ENJO's produkter är.
Var med i våran miljöaktivitet och gör en insats! Om du känner någon som du tror skulle vara intresserad av att få veta mer så ge informationen vidare och be dem kontakta mej.


Vårerbjudande 2011!

Nu när våren är här kan det vara lämpligt att göra rent utemöblerna, staketet, flaggstången, gravstenar, grillen, grästrimmern, uteverandan mm och då har ENJO ett erbjudande.
Om du köper utehandsken under april och maj så får du med en stor olivtvål utan extra kostnad. Den är suverän på att ta bort fläckar och är ett utmärkt komplement till utehandsken på tuffa ytor.
Spraya med kallt vatten på den yta du vill göra ren, för utehandsken med cirkelrörelser på ytan och torka torrt. Använd bara den grova sidan på oömma ytor som obehandlade utemöbler, grästrimmern eller gravstenen och den snälla sidan på till exempel uteverandan eller staketet.

Jag tog lite exempelbilder på min balkong. Jag sprayade bara med kalt vatten på  det gröna området och sedan tog jag den snälla sidan av utehandsken och gnuggade. Jag sprayade bort det som löts upp och torkade tort med utetorkduken. Detta blev resultatet.


RSS 2.0